tiistai 22. heinäkuuta 2014

Kukkakaali-tabbouleh ja hummus

1 kukkakaali
½ dl sitruunamehua
kourallinen yrttejä ja erilaisia salaatinlehtiä
½ kurkku
2 avokadoa

Raasta kukkakaali karkealla raastimella. Lisää yhden sitruunan mehu. Pese ja revi yrtit ja salaatinlehdet. Käytin rucolaa, pinaattia ja salaatinlehtiä. Sekoita muiden aineiden joukkoon. Pilko kurkku ja avokadot sopiviksi paloiksi ja lisää salaatin päälle.

1 tölkillinen kikherneitä
1 valkosipulin kynsi
1 tl sitruunamehua
ripaus suolaa ja valkopippuria
1 rkl oliiviöljyä
vettä

Huuhtele kikherneet ja purista valkosipuli niiden sekaan. Lisää sitruunamehu ja mausteet. Soseuta sauvasekoittimella. Kaada oliiviöljy nauhana tahnan sekaan. Lisää tarvittaessa vettä että koostumuksesta tulee sopiva.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti