maanantai 11. huhtikuuta 2011

Tonnikala-katkarapu-pasta-juustopaistos

Otin tän ohjeen joskus jostain lehdestä ja nyt vähän jouduin soveltamaan, oikean ohjeen mukaan veden tilalle olisi tullut maitoa ja suurusteen tilalle vaalea kastike suurustetta, mutta mulla oli vain ruskea kastike suurustetta.

4 dl tummaa makaronia
200g katkarapuja
1 prk tonnikalaa

2,5 dl Valion kipparimaustettua kermaa
2,5 dl vettä
suurustetta
aromisuolaa
pippurisekoitusta
perunamaustetta

2 dl juustoraastetta

Keitä makaronit, valuta ja kaada takaisin kattilaan. Sekoita sekaan katkaravut ja tonnikalat sekä puolet juustosta. Kaada öljyttyyn vuokaan. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää suuruste. Kun kastike alkaa suurustua lisää mausteet ja kerma. Kaada vuokaan tasaisesti. Ripottele loppu juustoraaste pinnalle. Paista 225 asteessa vajaa noin 20 minuuttia.

1 kommentti:

  1. Hienoa lapseni:) kyllä tämäkin vie voiton opparin tekemiseltä :DDD, upea blogi-sivusto:)ja herkullista ruokaa kotikeittiöstä-

    VastaaPoista