keskiviikko 3. elokuuta 2011

Couscous kasvislisäke ja kanaa ananaksella

Coucous kasvislisäkkeen ohjeeseen sain idean Valion sivuilta (http://www.valio.fi/reseptit/couscous-kasvislisake/), mutta tietenkin sitä piti vähän muokata sopivammaksi minun keittiööni.

2,5 dl täysjyväcouscousia (gogreen couscous mix jossa valmiiksi mausteita)
3,5 dl vettä
1 tl suolaa
1 rkl juoksevaa Oivariinia

1 paprika
1,5 dl appelsiinitäysmehua
n. 2 dl turkkilaista jogurttia
maustepippuria myllystä
1 prk fetajuustoa

Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää suola ja couscous. Sekoita. Nosta levyltä. Anna hautua kannen alla 5 - 7 min. Kuullota sillä välin rasvassa paistokasarissa pieniksi kuutioiksi leikattu paprika. Kun couscous on kypsää, kaada se pannulle paprikan sekaan. Lisää kuumaan couscous-kasvisseokseen appelsiinitäysmehu ja jogurtti. Kuumenna kiehuvaksi. Mausta pippurilla. Lisää feta.


Tämän seuraksi tein kanasuikaleita ananaksella ja jugurtilla. 

Laitoin vuokaan marinoidut kanasuikaleet ja päälle turkkilaisesta jugurtista ja ananaksesta tekemäni seoksen ja annoin hautua uunissa puolisen tuntia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti